Eşti aici: Acasă » Magazin » Toate produsele » Scule şi instrumente » Reactivi de rezervă pentru testarea rapidă a solului (40 teste) – HI3895-010

Reactivi de rezervă pentru testarea rapidă a solului (40 teste) – HI3895-010

149,74 lei cu TVA

HI3895-010 sunt reactivii de rezervă pentru determinarea azotului, fosforului, pH-ului și potasiului cu Kitul de testare rapidă a solului HI3895. Setul conține cantitatea suficientă pentru efectuarea a 10 teste pentru fiecare parametru. Acești reactivi de calitate superioară sunt pregătiți în fabrica Hanna Instruments dotată cu tehnologie de ultimă generație, iar fiecare plic este marcat cu numărul lotului și data de expirare pentru trasabilitate.

Reactivi gata preparați pentru simplitatea în uz
Preparați cu substanțe chimice de puritate mare
Etichetă marcată cu data de expirare și numărul lotului pentru trasabilitate
  • Check Mark Produse de înaltă calitate
  • Check Mark Plăţi securizate prin EuPlatesc.ro

Descriere

HI3895-010 sunt reactivi de înaltă calitate care permit utilizatorului să obțină măsurători rapide și precise pentru azot, fosfor, pH și potasiu folosiți cu setul de teste chimice HI3895. Acest set include reactivi pentru efectuarea a 10 teste pentru fiecare parametru.

Azotul, fosforul și pH-ul sunt testați prin metoda colorimetrică. În timpul testelor, se obține o culoare care corespunde fertilității solului. Pentru a determina fertilitatea, culoarea obținută trebuie comparată cu una dintre culorile furnizate pe un paletar.

Reactivii pentru azot folosesc metoda Ned pentru determinarea concentraței de NO3-N. Acești reactivi sunt concepuți pentru a fi utilizați împreună cu probe pentru a indica în general cantitatea de azot în urme, cantități mici, medii și mari.

Reactivii pentru fosfor folosesc metoda cu acid ascorbic pentru a determina concentrația de (P2O5). Acești reactivi sunt concepuți pentru a fi utilizați împreună cu probe pentru a indica în general cantitatea de fosfor în cantități mici, medii și mari.

Reactivii pentru pH urmează metoda indicatorului colorimetric pentru a determina pH-ul solului. Acești reactivi sunt concepuți pentru a fi utilizați cu probe care au un interval de pH așteptat de 4 până la 9 pH.

Testul pentru potasiu (ca K2O) folosește metoda turbidimetrică. Dacă potasiul este prezent într-o probă de sol, se formează turbiditate. O culoare albastră se va dezvolta, de asemenea, pentru a ajuta la citirea rezultatului testului. Pentru a determina cantitatea de potasiu prezentă, culoarea dezvoltată trebuie comparată cu cartonașul color furnizat.

Reactivii pentru potasiu urmează metoda tetrafenilborat pentru a determina concentrația ca oxid de potasiu (K2O). Acești reactivi sunt concepuți pentru a fi utilizați împreună cu probele pentru a indica în general cantitatea de potasiu în urme, cantități mici, medii și mari.