Eşti aici: Acasă » Magazin » Toate produsele » Scule şi instrumente » Set teste chimice pentru NPK (10 teste/ parametru) – HI3895

Set teste chimice pentru NPK (10 teste/ parametru) – HI3895

188,02 lei cu TVA

HI3895 este un kit de testare chimică pentru determinarea parametrilor frecvent monitorizați în testarea solului. Prin utilizarea Kitului de testare a solului Hanna, este posibil să se măsoare pH-ul și cele mai importante elemente pentru creșterea plantelor: azot (N), fosfor (P) și potasiu (K). Acest kit este echipat cu toți reactivii și echipamentele necesare pentru efectuarea a 10  teste pentru fiecare parametru.

  • Check Mark Produse de înaltă calitate
  • Check Mark Plăţi securizate prin EuPlatesc.ro

Descriere

HI3896 este un kit de testare chimică care utilizează colorimetria și turbidimetria pentru a măsura patru parametri obișnuiți în testarea solului: azot, fosfor, potasiu și pH. HI3896 este livrat împreună cu toți reactivii și echipamentele necesare pentru a efectua fiecare analiză, iar toți reactivii sunt individual disponibili pe măsură ce se epuizează. Kitul de testare a solului Hanna oferă utilizatorilor un instrument fundamental pentru a evalua caracteristicile importante legate de calitatea solului.

Caracteristici

  • Configurare completă
    • Toate materialele necesare sunt incluse în kitul de testare, cum ar fi tuburile de testare, lingura, peria, cartele de comparare a culorilor, reactivi, soluții și manual.
  • Reactivi de reazervă disponibili

    • Nu este nevoie să cumpărați un kit nou atunci când reactivii sunt epuizați. Reactivii pentru fiecare parametru pot fi comandați individual.

Semnificația utilizării

pH-ul solului este de obicei de la pH 5,5 la 7,5 pentru cele mai multe plante; totuși, unele specii preferă un mediu mai acid sau alcalin. Cu toate acestea, fiecare plantă se dezvoltă într-o anumită gamă de pH. pH influențează puternic disponibilitatea nutrienților și prezența microorganismelor și a plantelor în sol. Cele trei macronutrienți care sunt cele mai necesare pentru plante sunt: azot (N), fosfor (P) și potasiu (K). Alte elemente, așa-numitele microelemente, sunt în general prezente în cantități suficiente în sol, deoarece plantele au nevoie doar de acestea în doze mai mici.