Eşti aici: Acasă » Magazin » Toate produsele » Scule şi instrumente » Umidometru Wile 55
Reduceri!

Umidometru Wile 55

1.368,50 lei cu TVA

Acest umidometru poate fi utilizat pentru următoarele culturi: Grâu comun, grâu dur, arpacaș, orz de iarnă, porumb, ovăz, secară, triticale, sorg, rapiță, semințe de in, semințe de floarea soarelui, fasole, soia, mazăre, iarbă folosită ca furaj

Număr baterii
1x 9V 6LR61
Limba afișajului
Română
Precizia de măsurare (+/-)
0,5 %
Domeniu de umiditate
8 – 35% la cereale, 6 – 25% la oleaginoase
Utilizare
Romania
Greutate
1,1 kg

 

  • Check Mark Produse de înaltă calitate
  • Check Mark Plăţi securizate prin EuPlatesc.ro

Descriere

Wile 55 este un instrument de bază pentru toți fermierii, care măsoară cu precizie umiditatea cerealelor și semințelor oleaginoase. Wile 55 măsoară rapid și precis umiditatea cerealelor și a semințelor oleaginoase.
Wile 55 are un design consacrat și este cel mai popular umidometru din gama Wile. Umidometrul Wile este vândut în peste 80 de țări din întreaga lume.

Precis
Umidometrul Wile a fost confirmat de multe rapoarte de testare din întreaga lume ca fiind unul dintre cele mai precise umidometre portabile pentru cereale de pe piață. Precizia umidometrului Wille se bazează pe un design de bază solid care a fost realizat prin ani de dezvoltare constantă și înțelegerea profundă a măsurării umidității cerealelor în diferite zone de cultură.
Metoda de măsurare a contoarelor Wile se bazează pe măsurarea unui curent alternativ de înaltă frecvență care este condus prin mostră. Contorul convertește valoarea măsurată într-o valoare de umiditate cu ajutorul unei conversii la scară care este programată în memoria contorului.
Fiecare tip de cereale are caracteristicile sale unice de umiditate ceea ce înseamnă că fiecare tip de boabe are propria sa scară.
Pentru a obține cel mai bun nivel de acuratețe și repetabilitate eșantionul de cereale trebuie să fie uniformizat. În umidometrul Wile eșantionul de cerealele este comprimat pentru a unifica proba și acest lucru face ca
măsurarea să fie extrem de precisă în comparație cu testerea de celule deschise de pe piață.

Multifuncțional
Wile 55 are capacitatea de a testa 16 cereale diferite sau tipuri de semințe care sunt stocate în memoria umidometrului.
Contorul Wile are, de asemenea, o scară arbitrară care dă a valoarea nominală de măsurare. Aceasta este folosită în principal pentru calibrarea dispozitivului și poate fi folosită și pentru măsurarea umidității unor tipuri de cereale altele decât cele 16 tipuri preprogramate din umidometru. Acest lucru se poate face cu ajutorul tebelelor de conversie care sunt disponibile pentru unele dintre cele mai comune tipuri de cereale.

Ușor de folosit
Măsurarea cu Wile 55 este simplă. După selectarea corectă a tipului de cereale, măsurarea are loc doar
apăsând un buton. Afișajul digital mare face ușor de citit valoarea măsurată și în condiții de lumină slabă. Pentru a facilita utilizarea zilnică, umidometrul are un ghid de referință rapid care se află pe un autocolant de pe
partea laterală a afișajului

Informații suplimentare

Greutate 1,1 kg
Dimensiuni 15 × 15 × 25 cm