Eşti aici: Acasă » Acasă » Trepach, Corida și Stretch de la Agria AD – în promo pe gospodagro.ro

Trepach, Corida și Stretch de la Agria AD – în promo pe gospodagro.ro

Trepach, Corida și Stretch sunt erbicide pentru floarea soarelui, porumb sau grau – in promo la gospodagro.ro. Trepach – erbicid pentru floarea-soarelui si rapita, Corida – erbicid pentru grau și Stretch – erbicid pentru porumb, sunt porduse de Agria AD și vândute în România de gospodagro.ro

Agria AD – înființată în 1932, este un producător cu mulți ani de experiență și unul dintre cei mai mari jucători în domeniul produselor agrochimice din Bulgaria.

După transformarea sa în societate pe acțiuni în anul 1998, a devenit treptat una dintre companiile de top din domeniul producerii, importului și comercializării erbicidelor, fungicidelor, insecticidelor, bio-stimulatorilor, stimulatorilor de creștere și oligoelementelor.

Produsele Agria AD sunt folosite în agricultura bulgară de peste 70 de ani și sunt bine cunoscute pe piață.

Astăzi, în AGRIA AD există două linii principale pentru producerea, formularea și ambalarea produselor de protecție a plantelor din grupul de ditiocarbamați și pulberi umectabile care conțin cupru.

Produsele AGRIA AD sunt testate într-un laborator de testare acreditat în conformitate cu BDS EN ISO 17025. Cu metode și echipamente moderne, indicatorii tuturor produselor sunt examinați cu strictețe.

Compania exportă produse de protecție a plantelor în peste 50 de țări din Europa, Asia, America de Sud, Africa și Orientul Mijlociu.

Dezvoltarea Agria AD este în toate direcțiile – modernizarea și creșterea producției, introducerea de noi produse, protecția mediului, angajamentul față de ecologie și calitate.

Agro Excel Balkans aduce pe piața din România produsele omologate ale Agria AD, printre care și produse de protecție a plantelor pentru cultura mare, formulate pe baza unor substanțe active eficiente, precum quizalofop-P-etil, tribenuron-metil, nicosulfuron. Toate produsele aduse pe piață de Agro Excel Balkans se regăsesc în webshopul companiei, gospodagro.ro

TREPACH (50 g/l quizalofop-p-etil EC)

Substanţa activă quizalofop-P-etil, ca izomer optic activ, are o acţiune sistemică de combatere a buruienilor graminee şi selectivă pentru culturile dicotiledonate. Ea este rapid absorbită de frunzele buruienilor (în circa 2-3 ore) şi se translocă în toate punctele de creştere intensă, inclusiv în rădăcini şi rizomi. Aici, prin inhibarea unor lipide din celulele meristematice, provoacă moartea buruienilor. Astfel, la câteva zile de la aplicare, buruienile tratate îşi încetează creşterea, frunzele tinere căpătând o nuanţă gălbuie. La circa 2 săptămâni după aplicare întreaga plantă se usucă. Erbicidul TREPACH produs de AGRIA AD este un erbicid selectiv, sistemic, omologat în România pentru combaterea buruienilor monocotiledonate anuale și perene din cultura de rapiță, floarea-soarelui și sfeclă de zahăr. TREPACH conține 50 g/l quizalofop-p-etil și este formulat sub formă de concentrate emulsionabil (EC).

Beneficiile oferite de TREPACH:

 • Produsul este preluat de frunze și translocat rapid la nivelul sistemului radicular al buruienilor
 • Distruge buruienile în totalitate (atât părțile de la suprafața solului, cât și cele din sol)
 • Are un grad ridicat de selectivitate
 • Este un erbicid cu acțiune rapidă (primele simptome ale buruienilor sensibile sunt vizibile în 48 ore de la aplicarea produsului).
https://gospodagro.ro/img/p/4/6/46-thickbox_default.jpg

CORIDA (750 g/kg tribenuron-metil WG)

Substanța activă tribenuron-metil este absorbită prin frunze și rădăcini, și este rapid translocată în întreaga plantă. Acționează prin inhibarea diviziunii celulare în vârfurile de creștere ale lăstarilor și rădăcinilor la buruienile sensibile. La câteva zile de la aplicarea tratamentului apar primele simptome (decolorarea, deformarea frunzelor), iar după 2-3 săptămâni de la tratament intervine moartea buruienilor. Erbicidul CORIDA este un erbicid selectiv, cu acțiune sistemică, omologat în România pentru combaterea postemergentă a buruienilor cu frunza lată din culturile de cereale de toamnă și primăvară. CORIDA conține 750 g/kg tribenuron-metil și este formulat ca granule dispersabile în apă (WG).

Beneficiile oferite de CORIDA:

 • Formulare ușor de manipulat (flaconul de 20 g asigură dozarea precisă și păstrarea produsului fără a se sparge granulele)
 • Fără efecte de solidificare
 • Control eficient al buruienilor cu frunza lată
 • Doză foarte mică
 • Fără restricții asupra culturilor ce urmează în rotație
https://gospodagro.ro/img/p/7/3/73-thickbox_default.jpg

STRETCH (40 g/l nicosulfuron)

Nicosulfuronul este o substanță activă cu puternică acțiune erbicidă contra buruienilor monocotiledonate greu de combătut (în special costreiul din rizomi), în condiții de selectivitate totală față de porumb. Nicosulfuronul blochează activitatea enzimei acetolactatsintaza (ALS) necesară în sinteza aminoacizilor esențiali. Inhibarea ALS duce la încetarea diviziunii celulare și prin urmare la încetarea creșterii buruienilor la scurt timp  după  aplicarea  produsului. Produsul STRETCH (40 g/l nicosulfuron) produs de AGRIA AD, este  un erbicid  selectiv omologat în România pentru combaterea postemergentă a buruienilor monocotiledonate și dicotiledonate din cultura de porumb.

Beneficiile oferite de STRETCH (40 g/l nicosulfuron):

 • Formulare nouă, foarte eficientă: Dispersie în ulei (OD)
 • Foarte eficient împotriva unor buruieni dificil de combătut, cum ar fi Sorghum halepense, Agropyron repens, Echinochloa crus-galli, etc.
 • Aderență foarte bună și rezistență la ploaie
 • Nu sunt necesari adjuvanți suplimentari
 • Selectivitate ridicată pentru porumb
 • Perioadă de aplicare extinsă
https://gospodagro.ro/img/p/4/5/45-thickbox_default.jpg

Pentru horticultură, AGRIA AD oferă pe piața din România produsele OMIX (607 g/l propamocarb), OMIX DUO (400 g/L propamocarb-clorhidrat +50g/L cimoxanil), CUPMAN (300g/kg cupru sub forma a 461 g/kg hidroxid de cupru + 60g/kg cimoxanil)

Pentru mai multe informații și oferte contactați echipa Agro Excel Balkans SRL.

AGRO EXCEL BALKANS are o gamă de produse specializată, în care produsele au fiecare un rol bine definit:

-să aducă economii de costuri (la pesticide și semințe)

-să contribuie la venituri (îngrășămintele foliare), acoperind nevoile din toate verigile tehnologice la fermă.

Prin parteneriate cu lideri de piață din regiunea Balcanilor și cu furnizori de servicii de primă clasă din România, bazându-ne pe o experiență solidă în distribuția de inputuri, livrăm fermierilor valoare, siguranță, atitudine corectă și respect într-o relație de afaceri pe termen lung. 

Livrăm Excelență Agriculturii. 

Contact: 

Agro Excel Balkans SRL Adresă: Str. Teodosie Rudeanu 49A, Et.1, Sector 1, București; email: office@agroexcelbalkans.ro; Tel: +40 740 112 759; Fax:  +40 31 069 9604

Surse:

PROTECȚIA PLANTELOR PENTRU O AGRICULTURĂ PROFITABILĂ, AGRIA& ZENITH CROP SCIENCES, 2020